Työelämään tutustumista

by Teemu Roininen

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja jälleen on ollut pakko palata treenivapailta tehtaalle kerryttämään lomapäiviä. Viikon töissä olemisen jälkeen ei voi muuta todeta, kuin että on siinä vaan ihan mieletön ero kun pääsee keskittymään pelkkään treeniin verrattuna tähän töissä käymiseen ja iltaisin treenaamiseen. Nyt täytyy kyllä alkaa juonimaan jotain järjestelyjä, että miten saisi keskityttyä pelkästään tuohon urheilupuoleen.

 

Kisojen jälkeen on tullut salillakin poikettua pari-kolme kertaa viikossa, mutta vielä on pidetty niin sanotusti ylimenokautta ja tehty mitä mieli mielii. Jospa sitä viikon päästä taas aletaan ottaa hommat tosissaan. Seuraava kisatähtäin laitetaan Rönnille, ja isommaksi tavoitteeksi pistetään loppuvuoden MM-kisat Puolassa.

Etukyykkyä ei ole pahemmin tehty viime aikoina ja sitähän tulikin nyt ihan piruuttaan vähän kokeiltua. Kakkonen 230 kilolla oli ihan mukava yllätys. Parin viikon höntsäilystä huolimatta ihan kivasti pysynyt koivissa tavarat tallessa. Samassa treenissä vedin mielestäni ihan mukavasti tempausotteella maastavedossa 5 x 200 kg.

Katsotaanpas jos tällä viikolla vielä kiinnostaa ottaa oikein olympianostojakin, että miten ne kulkee. Viimeksi niitä on otettu Albaniassa.