Taas mennään

by Teemu Roininen

Jumisen Cup-finaalin jälkeen olikin vuorossa juminen treeniviikko. Ei oikein tuntunut treeni napsahtelevan kohdilleen, ja rauta tuntui turhan raskaalta.  Tämä viikko mentiinkin sitten vähän ”kevyemmällä” kymppitreenillä, millä saatiinkiin kiitettävästi manattua jumi pois kropasta. Pari kertaa hierontaa teki myös eetvarttia, kuin myös jokunen kilo sikaa. Tänään sitten isot ykköset ylöstyönnössä, kyykyssä ja vedossa.

 

Se alkaisi olla tämä vuosi sitten taputeltu. Huomenna nostetaan vielä Tampereella perinteiset saliolympialaiset, missä Nuori Suomi -hengessä arvotaan palkinnot.  Luvassa varmasti mieleenpainuvia suorituksia. Itse en  lavalle tohdi, mutta odotan silti hyvää saalista palkintojen osalta.

Niin ja nostettiinhan siellä eilen seurajoukkueiden loppuottelukin, mutta kuka tuollaisesta nyt sitten mitään hälyä nostaa. Ja jos nyt jotain muurahaispesää tässä haluaa sohaista, niin voisi kertoa kantansa lukuisten punnerrusten läpimenoista, jotka olisivat Suomen rajojen ulkopuolella aiheuttaneet kolme punaista valoa. Voisihan nyt edes SM-titteleitä jaettaessa tuomarilinja lähennellä kansainvälistä linjaa. Se, onko kansainvälinen sääntöjen tulkinta sitten liiankin tiukkaa, onkin toinen juttu, mihin en ota kantaa. Linja oli kuitenkin kaikille sama. Siitä LeKi-peukku sinne kelle se kuuluu.

 

Ensi vuosi onkin mukava aloittaa tällä kertaa terveenä ja treeni-intoa piukeana. Valmentajan  kanssa on löydetty sopivat treenisysteemit, millä jatkamme kohti SM- ja EM-kilpailuja, ja etelän leirikin lähestyy kovaa vauhtia. Odotukset ovatkin korkealla  vuodelle 2013.

 

Hyvää uutta vuotta kaikille!