Jumi on voimaa!

by Teemu Roininen

Ei muuten ole!

Tuli meinaan oltua jumissa, eikä ollut sitä voimaakaan.

Eilen siis nostettiin Suomen Cupin finaali Kankaanpäässä. Cupin voitti ansaitusti Miika Antti-Roiko, joka vielä aivan upeasti työnsi 201 kiloa viimeisellä työnnöllään. Hyvä Miika!
Oma kisa olikin sitten aika alavireinen. Lämmittelyssä jo huomasi, että tänäänhän on otettu kaikista ominaisuuksista kymmenen prosenttia jonnekin lainaan, ja käsijarru on vedetty aika ylös. Tuloksena 135 + 185 kiloa, ja kuudes sija. Se oli kyllä ihan mukava, että noinkin jumissa sai työnnettyä 185 kiloa.

Onneksi tässä kuitenkin tiedostetaan mistä kenkä puristi, eikä sen vuoksi tarvitse suuria katumusharjoituksia tehdä. Kahdella kilpailua edeltävällä viikolla treenikuorma oli yli tuplasti sen mitä normaalilla kilpailuunvalmistautumisella se olisi ollut. Jotta eipä tässä hätää.

Perjantaina alkoi töistä loma!! Jos suunnitelmat pitävät, niin huhtikuussa nostetaan EM-kilpailuissa kovat tulokset,ja sen jälkeen mennään takaisin tehtaalle rassaamaan värkkejä. Mutta nyt reenataan. Tänään onkin lähtö korkeanpaikanleirille Kalajoelle treenaamaan Suomen kovimpien nostajien, Miikan ja Milkon kanssa.
Mitä kovempien kaverien kanssa urheilija pääsee treenaamaan, sitä antoisampaa se sille urheilijalle on kaikella tapaa. Ja tämän kovempia kavereita ei tämän maan rajojen sisältä löydy.

Siis leuka ylös rinnasta, ja kohti uusia seikkailuja.